“Persegueix els teus somnis” ha reflexionat sobre el panorama polític en vespres de les eleccions.

Per: FISAT

L’associació, formada per joves que han passat per projectes socials salesians, va aprofitar una de les seues trobades per a dialogar sobre aquest tema, que consideraven important ja que alguns d’ells tindran ocasió de votar ara per primera vegada.

Cada jove escrivia en una fulla les tres coses més importants que faria si tinguera l’oportunitat de ser president o presidenta d’Espanya. Després les exposava al grup, generant-se un interessantíssim debat. “Passem una bona estona reflexionant junts sobre si realment val per a alguna cosa votar, si existeixen diferències entre els partits d’esquerra i dreta, sobre els riscos dels partits extremistes, sobre el medi ambient, la cura dels animals i també sobre la independència”, expliquen.

El pròxim esdeveniment de l’associació serà una eixida en les vacances de Pasqua al llogaret del Cilleruelo; amb la intenció de fer algunes millores en la plaça que es va rehabilitar amb el “*WorkExperience 2017”.

Des de “Persegueix els teus somnis” animen a altres joves que hagen passat pels projectes de la Fundació Ángel Tomás – FISAT i tinga ganes de seguir vinculat, al fet que s’unisquen a l’associació

Contacte:

Persiguelosasociacion@gmail.com

Persegueix els teus somnis

L’associació naix amb el propòsit de convertir-se en referent per a aquells joves que han passat pels projectes de la Fundació. Es pretén crear un espai en el qual trobar-se i mantindre el contacte, per a això l’associació es reunirà un divendres al mes.

A més, entre les finalitats de l’associació també està el poder ajudar els xavals més xicotets dels projectes. Oferint la seua col·laboració per a donar suport a qualsevol activitat en la qual puguen ser útils. També tenen pensat crear una pàgina web que puga servir per a donar a conéixer l’associació i les seues activitats a totes les persones joves que han estat vinculades en algun moment als projectes.