Contribuïm a fomentar la RSC en la societat

Un dels objectius que s’ha marcat la Fundació en els pròxims anys és l’impuls de la RSC en la societat. Per a açò, la Fundació ha engegat diverses iniciatives:

Membre de la Taula de Responsabilitat Social d'Alacant

FISAT ha sigut convidada per la Generalitat Valenciana a formar part de la nova taula de Responsabilitat Social d’Alacant.

Jornada QRSC

Vull Ser Social per a l’impuls de la RSC i la inserció sociolaboral. Amb caràcter anual, aquesta trobada entre empreses i el Tercer Sector vol ser un espai per a crear línies conjuntes d’actuació.ción.

Tovada d'Empreses Alraso Cartagena

Des del programa Alraso s’organitza anualment la Trobada d’empreses, en el qual participen entitats col·laboradores o els qui volen conèixer d’a prop els programes d’inserció sociolaboral de Alraso.

Campaña de sensibilización “Cuento contigo”

Per a la divulgació i sensibilització sobre la importància de la RSC i el seu impacte positiu en la societat. Testimoni de diferents actors que participen en els programes de la Fundació: destinataris, tècnics i empreses involucrats en el canvi de la millora laboral de joves. Les seves paraules donen exemple de compromís i pretenen ser un estímul perquè més entitats se sumin a aquesta línia de RSC.

La Responsabilitat Social Corporativa

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás creu en el poder de canvi de les persones, i en les empreses com a agents transformadors, en una societat que no sempre és justa. En aquest sentit, la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) és el camí per a canviar el model d’empresa i aconseguir entitats que a través del seu compromís contribuïsquen a un món millor.

Recolzar a organitzacions com la Fundació que treballen per a millorar la situació de col·lectius desfavorits està en línia amb la RSC. Des de la Fundació proposem a les empreses que col·laboren amb els projectes que desenvolupem de la forma que més encaixa amb la seua política empresarial:

  • Fomentant l’ocupabilitat, principalment de joves en risc d’exclusió social als quals se’ls brinda una oportunitat laboral. A través dels itineraris d’inserció sociolaboral, la Fundació forma en diverses àrees a joves que necessiten entrar en contacte amb el mercat laboral. Reben una preparació adequada i estan acompanyats en el procés d’immersió en el món laboral.
  • Oferint serveis bé per a la gestió de la Fundació o per als destinataris dels projectes (xiquets i xiquetes, joves, dones i col·lectius d’immigrants en situació o risc d’exclusió social).
  • Aportant coneixements i/o materials als projectes de la Fundació.
  • Finançant econòmicament a la Fundació, un projecte o una plataforma social educativa en concret.

Si ja estàs convençut o vols saber més sobre la Fundació pots contactar a través del següent e-mail i en breu ens posarem en contacte amb tu.

Contacta amb nosaltres: rsc@fisat.es

Compte amb tu. Ets clau en la inserció laboral dels joves. Campanya per animar les empreses a desenvolupar la seva RSC a través de programes d’inserció sociolaboral. La Fundació és una via per posar en marxa aquestes iniciatives amb la seguretat d’una entitat especialitzada.

Vídeo testimonio de Soledad Cabeza. Soledad Cabeza es directora y propietaria de las academias de estética y peluquería Marian Cabeza. La academia tiene un acuerdo de colaboración con la Fundación por el cual beca a jóvenes que quieren cursar estudios de estética y peluquería. Con su testimonio, la empresaria pone en relieve la actitud de aprendizaje constante y superación que demuestran los jóvenes y las jóvenes a las que se les brinda esta oportunidad y anima a otras empresas a apoyar a FISAT, desarrollando el programa que más se adecúe a los intereses de ambas partes.

Què és Somos Parte? El programa per a la Inserció Sociolaboral de la FISAT. Andrés Martínez, educador i coordinador de programes transversals de la Fundació Àngel Tomàs, explica el programa d’Inserció sociolaboral Som Part i com les empreses poden adherir-se a aquest programa.

Vídeo testimonio de Pepe Garrigós. Garrigós fue maestro del Taller de Hostelería de la Fundación durante 7 años. Chef del restaurante “Qué ganeta Tinc”, ha formado y ha dado una oportunidad laboral a decenas de jóvenes en sus fogones, Garrigós cuenta su experiencia e insta a otros empresarios/as a que se animen a seguir su ejemplo.