​En el marc de la jornada “Vull Ser Social” (QRSC), enguany FISAT ha fet lliurament del premi “Vull Ser Social” a l’ICAV. 

Per: FISAT

La Fundació Ángel Tomás- FISAT ha reconegut la tasca de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València- ICAV per les seves accions de RSC en la defensa dels drets i llibertats de la ciutadania i la garantia de l’accés a la justícia.

En el marc de la jornada “Vull Ser Social” (QRSC), enguany FISAT ha fet lliurament del premi “Vull Ser Social” a l’ICAV. Els premis QRSC volen reconèixer el suport de les empreses o organitzacions que amb les seves polítiques de RSC col·laboren amb les entitats socials i amb la societat en el seu conjunt.

L’ICAV ha acollit durant dos anys la jornada QRSC que organitza FISAT, gràcies al suport de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Igualment enguany va cedir els seus espais encara que per la situació de pandèmia s’ha acabat desestimant l’opció presencial de la jornada.

Nacho Beltrán, director de la Fundació, es va reunir amb el secretari del Col·legi, José Soriano, que en nom de la Degana i de tota l’entitat a la qual representa, va recollir aquest reconeixement.

El premi consisteix en una làmina emmarcada, obra de Begoña Fernández-Cañada; artista plàstica i voluntària del taller ‘Expressar-te’ per a dones privades de llibertat. Aquest dibuix és fruit de la seva experiència del voluntariat amb FISAT i representa l’acompanyament i la sororitat.