Sota el lema Protegim la infància!, la Fundació Educo ha concedit beques menjador per als menors destinataris dels projectes de la Fundació Ángel Tomás, en concret aquells que assisteixen a les colònies urbanes dels centres de dia de València -Entre Amics i Don Bosco- i els campaments urbans de Cartagena i Elx.

Por: FISAT

Amb aquesta subvenció s’ajudarà a 485 xiquets, xiquetes i adolescents, d’entre 6 i 15 anys, fomentant l’alimentació saludable i el consum responsable, assegurant-los un menjar complet i saludable durant les activitats d’estiu programades per diferents projectes de l’entitat.

El recurs de les beques de menjador és fonamental per a completar les activitats programades en els projectes de centres de dia i campaments urbans. Els destinataris d’aquests projectes són xiquets i xiquetes procedents de famílies humils o en risc d’exclusió social als quals se’ls ofereix una alternativa educativa de temps lliure en els mesos d’estiu en els quals no hi ha escola, no tenen possibilitats d’eixir del seu entorn habitual i en molts casos els escassos recursos dels quals disposen les famílies no els asseguren una alimentació en condicions.

Amb les beques d’Educo no solament tenen aseguarat un menjar saludable, gràcies als menús ben elaborats es treballa la importància d’una dieta variada per a créixer sans; a més, el moment del menjar permet treballar hàbits d’higiene com llavar-se les mans, raspallar-se les dents, etc.