Els projectes socials de Borriana com la Casa Don Bosco i el PAE Porta Oberta formaran part del projecte ‘Endavant Igualtat’.

Per: FISAT

‘Endavant Igualtat’ es presenta como una proposta molt il·lusionant per a la nostra entitat perquè està en línia amb els valors en els quals creem i sobretot en el poder de transformació social a través del compromís.

La direcció de FISAT a Borriana ha sigut convidada al nou curs de ‘Endavant Igualtat’ en el qual van assistir la totalitat de les entitats amb les quals col·labora el Vila-real.

Què és Endavant Igualtat?

A través de la marca corporativa ‘Endavant’, el Vila-real CF i la Fundació del Vila-real CF duen a terme el seu programa de Responsabilitat Social, amb l’objectiu de col·laborar amb l’impuls de la província de Castelló a través de les diferents activitats que està realitzant des de fa més d’una dècada amb finalitats socials, culturals, esportius, educatius i turístics.

Una de les àrees que engloba el projecte és Endavant Solidaritat amb el qual el Vila-real CF col·labora amb una gran varietat d’Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions, fundacions, associacions i centres provincials i autonòmics, brindant-los suport, recursos i visibilitat.

El Vila-real ja ha col·laborat amb FISAT Borriana a través de diferents iniciatives en el 8 de març, dia de la Dona, i els projectes dedicats a xiquets, xiquetes i joves han tingut l’oportunitat d’assistir a diferents trobades esportives al llarg de la lliga.