Els premis CaixaProinfancia 2019-2020 reconeixen l’èxit educatiu, l’apoderament familiar i la col·laboració interinstitucional en els projectes de suport educatiu. A través d’aquests reconeixements es vol posar en valor els processos de superació realitzats pels xiquets, xiquetes, adolescents i les seues famílies, així com el de les entitats que els acompanyen en el procés perquè això es produïsca.

Per: FISAT

La Fundació Ángel Tomás, a través dels PAE Entre Amics i Don Bosco de València, van estar presents en la gala, celebrada el passat 6 de març en Salesians sant Antoni Abat.

Dins dels premiats, Rocío, una jove del Projecte de Suport Educatiu Entre Amics, va obtindre un reconeixement en la categoria d’èxit educatiu.

Els Projectes de Suport Educatiu i els Centres de Dia com els de FISAT treballen amb el suport de l’Obra Social ”la Caixa” i el seu programa CaixaProinfancia, que té com a objectiu trencar el cercle de transmissió de la pobresa de pares a fills garantint l’accés a oportunitats educatives de qualitat.

A través de col·laboració amb CaixaProinfancia es promou la realització d’una intervenció integral proporcionant als xiquets/es i les seues famílies serveis de reforç escolar, atenció psicològica, educació no formal i temps lliure, a més d’ajudes per a l’alimentació i higiene infantil, equipament escolar, ulleres i audiòfons.