La Fundació Ángel Tomás- FISAT ha reconegut la tasca de Teresa Herreros Mengual i la seua iniciativa social: Cobertura Solidària.

Per: FISAT

En el marc de la jornada “Vull Ser Social” (QRSC), enguany FISAT ha fet lliurament del premi “Vull Ser Social” Teresa Herreros per Cobertura Solidària. Els premis QRSC volen reconéixer el suport de les empreses o organitzacions que amb les seues polítiques de responsabilitat social corporativa col·laboren amb les entitats socials i amb la societat en el seu conjunt.

Cobertura Solidària és un projecte que basteix ponts entre entitats del tercer sector i empreses. A través d’una relació de proximitat i confiança, Teresa Herreros fa una tasca de pedagogia de la responsabilitat social contribuint a crear nexes d’unió i portant de la mà als seus clients cap al convenciment i la motivació per a integrar l’acció social com a part de la seua estratègia empresarial.

Ha fet lliurament d’aquest reconeixement Nacho Beltrán, director de la Fundació. Beltrán ha agraït la tasca de Cobertura Solidària per donar a conéixer no sols el treball de FISAT sinó d’altres entitats socials que en diferents àmbits desenvolupen accions transformadores.

El premi consisteix en una làmina emmarcada, obra de Begoña Fernández-Cañada; artista plàstica i voluntària del taller ‘Expressar-te’ per a dones privades de llibertat. Aquest dibuix és fruit de la seua experiència del voluntariat amb FISAT i representa l’acompanyament i la sororitat.