El Black Friday de 2018 va moure a Espanya 1.560 milions d’euros en compres a través d’internet. T’imagines que un 2% s’haguera destinat a entitats socials? Serien més de 30 milions en oportunitats. És a la teua mà gràcies a Wapsi i Helpfreely.

Per: FISAT

Gràcies a Wapsi i Helpfreely les teues compres són sempre solidàries Com?

Moltes ong i entitats sense ànim de lucre, com la Fundació Ángel Tomás- FISAT, estan adherides a aquestes plataformes de compres online: Wpasi i Helpfreely.

Si vols col·laborar amb la Fundació Ángel Tomás sense que et coste diners només has de donar-te d’alta en: Wpasi o en Helpfreely.

Per cada compra que faces a través d’aquestes plataformes es destinarà una miqueta per cent a l’entitat social que tu tries. SENSE QUE A TU ET COSTE UN EURO.

Trobaràs més de 5000 comerços que col·laboren amb Helpfreely i Wapsi, en molts d’ells segur que ja compres habitualment com IBÈRIA, Zooplus, La Casa del Llibre, AliExpress, Fnac, El Corte Inglés, Vueling, Booking, Ulanka, Conforama, Telepizza, Intimissimi, Ray·Ban… al fet que et sonen? Perquè hi ha molts més.

Les teues compres seran solidàries, tots els diners recaptats es destinarà als projectes de la Fundació Ángel Tomás- FISAT. SENSE QUE ET COSTEN UN EURO.

Les teues compres ajudaran al manteniment dels nostres projectes: residències d’acolliment de menors, pisos d’emancipació per a joves extutelats, centres de dia, projectes de suport educatiu, programes d’inserció sociolaboral, reinserció i rehabilitació de persones amb addiccions
Al fet que val la pena dedicar 5 minuts a donar-se d’alta?

Donar-me d’alta en Helpfreely  

Donar-me d’alta en Wapsi