Els Drets de la Infància garantixen el desenvolupament i la protecció dels xiquets i xiquetes. L’equip professional de Somos Voz en la Comunitat Valenciana ha impartit dos tallers sobre estes normes fonamentals, dirigit a pares i mares dels centres d’atenció diürna de FISAT a València.

Per: FISAT

Somos Voz és el Programa d’Innovació per a la Prevenció de la Institucionalització en la Infància, que es desenvolupa a través de la Coordinadora Estatal de Plataformes Socials Salesianes i la Fundació Pere Tarrés. La fundació FISAT és una de les entitats membre que participa.

Una de les iniciatives dutes a terme per les professionals de Somos Voz de FISAT ha sigut l’activitat de Drets de la Infància per a pares i mares. En este taller han participat les famílies de les xiquetes i xiquets destinataris dels centres de dia Don Bosco i Entre Amics.

Tres d’estes famílies que també formen part del programa Somos Voz s’involucraran en una trobada nacional que se celebrarà el mes d’abril per a reflexionar i debatre sobre els Drets de la Infància.

Des de l’equip de Somos Voz s’ha valorat com una trobada molt enriquidora, on es va crear un espai molt participatiu per part de les famílies en el qual es va debatre i es van conéixer bé els drets de la infància.