La cadena de supermercats Dialprix col·labora amb la Fundació Ángel Tomás- FISAT per a oferir experiències laborals a les persones participants del projecte d’inserció Somos Parte València.

Per: FISAT
Gràcies a l’acord de col·laboració es facilita la posada en pràctica de les competències adquirides per part dels i les participants de Somos Parte en un ambient que reprodueix les condicions habituals de l’entorn empresarial.

Entre el 8 i el 16 de novembre s’ha realitzat una primera experiència pilot en la qual les persones destinatàries del curs d’Auxiliar de comerç han pogut posar a prova els seus aprenentatges en reposició, caixa, magatzematge o fleca, entre altres.

Aquestes experiències són fonamentals perquè l’alumnat entre en contacte amb el mercat laboral.

Dialprix compta amb 92 supermercats de València, Alacant , Múrcia i a les Illes Canàries. Forma part del grup de distribució alimentària Musgrave España, encarregada de gestionar també altres línies de negoci com són els centres Dicost i la línia majorista Cash&Carry Dialsur. Al seu torn aquesta empresa alacantina és la filial espanyola de Musgrave Group, líder del sector alimentari a Irlanda i amb important presència al Regne Unit.

Somos Parte València és el projecte d’inserció sociolaboral de FISAT. És finançat per la Generalitat Valenciana. Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a través de l’IRPF.