El full de ruta per al pròxim sexenni de les Plataformes Socials de la Inspectoría Maria Auxiliadora ja està traçat i pot consultar-se ací.

Per: FISAT

La fundació FISAT, en l’última reunió del Patronat, va aprovar el Pla Estratègic 2023-2029 que inclou 5 línies d’acció proposades per la Inspectoria Maria Auxiliadora per a les Plataformes Socials com a ambient i que es recull en el PEPSI (Projecte Educatiu Pastoral Salesià Inspectorial); una sisena línia conjunta de les tres entitats socials (Fundació Don Bosco, Salesians Sant Jordi i FISAT) i una setena línia pròpia de FISAT.

La línia pròpia que desenvoluparà la fundació FISAT ha sigut definida a partir de la participació dels equips educatius i persones destinatàries.

El Consell de direcció de FISAT ha prioritzat les accions a dur a terme en els pròxims sis anys dins del pla estratègic i el seguiment del qual es farà cada mes de maig.

Finalment, el passat 22 de juny, el Consell també ha treballat la programació del pròxim curs 2023-2024 que es donarà a conéixer al setembre.