Els alumnes del curs d’ajudant de cambrer, impartit per Somos ParteAlacant es van estrenar en l’acte de constitució de la Taula de Responsabilitat Social Corporativa, convocada per la Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Per: FISAT

Els alumnes participant en el curs d’inserció sociolaboral van servir l’esmorzar en la convocatòria de la nova Taula de RSC, com a pràctiques no laborals, dins de l’itinerari marcat en el curs d’ajudant de cambrer.

Una gran prova que van superar amb nota i que ha constatat la bona formació i l’alt grau d’implicació de l’alumnat.

Des de la Fundació Ángel Tomás s’agraeix l’aposta realitzada per la conselleria de Transparència i l’oportunitat brindada al programa Somos Parte Alacant.

Somos Parte Alacant és un programa de la Fundació Ángel Tomás finançat per el Fons Social Europeu (FSE) a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

“Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”.

Aquest programa, iniciat al setembre de 2018, té com a objectiu dotar els joves d’eines i recursos per a la seua incorporació en la vida social i laboral, treballem en:

  • Itineraris personalitzats d’Inserció sociolaboral: Espai d’orientació per a informar i dissenyar Itineraris individualitzats d’acompanyament en la cerca d’ocupació.
  • Formació per a l’ocupació: Oferta d’accions formatives i formació en competències bàsiques transversals, juntament amb tècniques de cerca activa d’ocupació.
  • Convenis i col·laboració amb organitzacions: Establiment de canals de col·laboració amb organitzacions, en accions que milloren l’ocupabilitat de les persones, prenent com a referència les bones pràctiques de responsabilitat social organitzativa.
  • Seguiment i acompanyament en totes aquestes mesures de la mà de personal tècnic d’ocupació i orientació laboral.