La Fundació Ángel Tomás- FISAT celebrarà els dies 20 i 27 de novembre la III jornada de Voluntariat i Addiccions “Mirant cap avant. Nous reptes en les addiccions”, en col·laboració amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de l’IRPF.

Per: FISAT

La jornada d’enguany estarà centrada en la prevenció de les addiccions que s’analitzarà des de les perspectiva de gènere i els factors de protecció.

En aquesta edició es torna a oferir la possibilitat d’assistir de manera presencial o seguir la jornada a través del canal de Youtube de FISAT. La jornada és gratuïta però és necessari inscriure’s per a poder assistir tant en la modalitat en línia com presencial.

El 20 de novembre a Borriana es tractarà la prevenció amb perspectiva de gènere i el 27 de novembre a València s’analitzaran els factors de protecció de les addiccions.

En cadascuna de les sessions hi haurà una ponència marc, seguida d’un testimoniatge d’experiència de voluntariat i una taula redona.

La jornada «Mirant cap avant» és un espai de sensibilització i reflexió en el qual es proposa una mirada crítica cap a la realitat que hi ha darrere del món de les addiccions i punt de trobada de diferents entitats que posen en relleu com el voluntariat pot ser una eina transformadora d’intervenció.

III Jornada Voluntariat i Addiccions. “Mirant cap avant. Nous reptes en les addiccions”.
Dissabte 20 de novembre en el Salesians Borriana
Dissabte 27 de novembre en Salesians Sant Joan Bosco de València.

Inscripció

Programa complet