Fundació Integra i Fundació Ángel Tomás – FISAT han signat un acord de col·laboració per a afavorir la integració laboral de persones que es troben en situació o risc d’exclusió social, joves, migrants i exdrogodependents que volen reinserir-se en la societat a través del seu accés al món laboral.

Per: FISAT

Fundació Integra, gràcies a aquest acord, s’uneix al programa Somos Parte de FISAT que millora l’ocupabilitat de les persones a través de tallers, capacitacions i activitats, tot emmarcat en itineraris personalitzats. Per part seua, en 2018, Fundació Integra, gràcies a les empreses i entitats col·laboradores ha facilitat una ocupació a més de 1.265 persones en situacions d’exclusió social.

Alicia Martí, coordinadora del programa Somos Parte de FISAT, present en Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, està segura que aquesta col·laboració “oferirà més recursos a les persones amb les quals ambdues fundacions treballem”. “La missió d’aquesta aliança és que les persones puguen reprendre les regnes de la seua vida, a través de la inserció laboral. El treball conjunt només pot portar bons resultats”, segons afirma Alicia.

Per a la responsable d’ús de l’àrea de Llevant i Balears de Fundació Integra, Nazareth Escribano, “el treball que realitzem les dues fundacions és fonamental per a oferir oportunitats laborals a persones en situació de vulnerabilitat, perquè puguen tindre una vida digna, independent i aconseguir així autonomia per a poder mirar al futur amb esperança”.

Fundació Integra treballa actualment amb més de 30 entitats socials a la Comunitat Valenciana a la qual se suma FISAT.