L’empresa UTE Alicante, especialitzada en neteja, recollida i tractament de residus, col·labora amb el programa d’inserció sociolaboral Somos Parte, de la Fundació Ángel Tomás- FISAT.

Per: FISAT

UTE Alicante proporcionarà a les persones participants del curs de Peó de neteja viària, la part teòrica i tècnica així com una experiència professional en les diferents instal·lacions d’UTE a la ciutat d’Alacant.

El passat 3 de març va començar l’itinerari formatiu que imparteix el projecte Somos Parte Alacant, amb un taller d’Habilitats Orientades per a l’Ocupació (HOPE), gràcies a aquesta formació inicial s’aconsegueix una millor predisposició de les persones participants que opten al curs.

La formació del curs de Peó de neteja viària es desenvoluparà entre el 8 i 26 de març i participen 10 persones. Des de Somos Parte Alacant agraeixen el compromís d’UTE Alicante. “La participació de les empreses en els itineraris formatius són essencials per a aconseguir que les persones destinatàries adquirisquen l’experiència i els coneixements necessaris per a enfrontar-se al mercat laboral amb majors possibilitats. Comptar amb una empresa de referència com UTE Alacant és per al projecte Somos Parte i per a FISAT una garantia de la qualitat de la proposta formativa”.

Somos Parte Alacant

Somos Parte Alacant és un projecte d’inserció sociolaboral de la Fundació Ángel Tomás.

El programa, amb seu a Alacant ciutat, dóna cobertura a l’àrea metropolitana i a la comarca de L´Alacantí, distingint els municipis de Sant Vicent, Sant Joan, Mutxamel i El Campello. També per proximitat a la ciutat d’Elx.

Està dirigit a persones en situació o risc d’exclusió social per a acompanyar-les en el procés d’acostament al mercat laboral amb garanties d’èxit i permanència. El projecte treballa amb tres col·lectius: migració, joves i exclusió social.

En la Comunitat Valenciana el programa Somos Parte és finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques a través de la convocatòria de l’IRPF.

La línia d’Itineraris d’inserció sociolaboral individualitzada per a persones immigrants a Alacant. És finançada pel Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions a través del Fons Sòcia Europeu.

UTE Alicante

UTE Alicante és l’empresa de neteja viària i gestió i tractament de residus d’Alacant. Ofereix una àmplia varietat de serveis adaptats a les necessitats específiques de la ciutat d’Alacant. La seua filosofia d’empresa aposta per impulsar una millora contínua en la qualitat, seguretat i cura mediambiental, amb la finalitat d’aconseguir la màxima satisfacció dels seus clients i minimitzar l’impacte ambiental de les seues activitats.