Des de la Fundació Ángel Tomás- FISAT ara més que mai volem continuar acompanyant a les nostres destinatàries i destinataris durant el temps que dure l’Estat d’Alarma decretat pel Govern d’Espanya davant el COVID-19.

No baixem la guàrdia i la nostra activitat continua, extremant les precaucions i seguint les normatives governamentals i sanitàries, però vetlant pel benestar de les persones a les quals atenem de la millor manera possible en aquestes circumstàncies.

Des dels recursos residencials: centres d’acolliment de menors, pisos d’emancipació, pis de sol·licitud de protecció internacional, pis de suport de Grupo Martes, els treballadors i treballadores dels projectes continuen amb professionalitat donant el millor d’ells mateixos per les persones més vulnerables.

En els centres de dia i projectes de suport educatiu, sense atenció presencial als menors, es continua l’atenció a xiquets, xiquetes i les seues famílies connectant amb ells per a estar atents a la seua realitat i proposant diferents iniciatives des de la distància.

També des del projecte de prevenció i suport contra les addiccions estem disponibles per a qualsevol consulta: grupomartes@fisat.es

Aprofitarem la tecnologia que tenim al nostre abast per a estar connectats/des, acompanyats/des i donar respostes. Segueix-nos en xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn) @fundacionFisat

La situació actual és molt preocupant i a tots ens correspon ser responsables: #Quedatcasa. Però també sabem que us preocupa molt el què passarà després? Des del programa d‘inserció sociolaboral Somos Parte, seguim a la teua disposició per a orientar-te en com continuar treballant la teua ocupabilitat.

Contacta amb el teu programa de referència:

  • somosparte.alicante@fisat.es
  • somosparte.burriana@fisat.es
  • somosparte.cartagena@fisat.es
  • somosparte.valencia@fisat.es

L’àrea de Voluntariat i Sensibilització continua en marxa virtualment i estem a la vostra disposició per al que necessiteu: voluntariado@fisat.es. Ara és moment de quedar-nos a casa i cuidar-nos, sense oblidar seguir al servei d’aquells més vulnerables, als qui crisi com aquesta colpegen amb més força. Que es note que el voluntariat no es fa, s’és!

Donada la rapidesa amb la qual se succeeixen esdeveniments i notificacions, us anirem informant de qualsevol canvi o modificació que sorgisca sobre aquest tema a través dels nostres canals habituals.

Gràcies per la vostra comprensió i dedicació.

No estàs sol@, pots comptar amb FISAT.

#FISATtacompanya