Disfresses, pintacares, tallers i molta diversió, van conformar l’ambient ideal per a una vesprada d’allò més terrorífica i animada. amb aquesta activitat, més enllà de l’aspecte merament lúdic i d’entreteniment, s’aconsegueixen treballar moltes altres i molt importants qualitats i habilitats tant individuals com grupals, essencials per al seu desenvolupament personal i integral.

Per: FISAT

Com cada any en la vespra de la festivitat de Tots els Sants, el Centre de Dia Don Bosco va tornar a convertir-se en escenari de celebració d’Halloween amb els xiquets i xiquetes del centre com a protagonistes.

Des de primera hora de la vesprada, el grup dels majors, preparats amb les seues disfresses més aterridores, van posar a punt l’ambientació del centre, transformant-lo així en el passatge del terror que ells mateixos recrearien per a la resta de grups. Baix, en el claustre, els altres xiquets i xiquetes giraven pels diferents tallers i jocs acompanyats pels educadors, esperant el seu torn per a pujar a l’esperat passatge. Disfresses, *pintacaras, tallers i molta diversió, van conformar l’ambient ideal per a una vesprada d’allò més terrorífica i animada.

Activitats com aquesta, així com altres espais de distensió, permeten a educadors i voluntaris generar i compartir amb els menors valuosos moments de trobada en entorns diferents. I és que, és precisament amb aquesta mena d’activitats, en les quals els xiquets i xiquetes predisposen major motivació, on l’animació i el joc funcionen com a excel·lents eines educatives. Perquè, més enllà de l’aspecte merament lúdic i d’entreteniment, s’aconsegueixen treballar moltes altres i molt importants qualitats i habilitats tant individuals com grupals, essencials per al seu desenvolupament personal i integral.