El pròxim 11 de novembre la Fundació Ángel Tomás- FISAT organitza la I Jornada FISAT amb les Realitats Migrants com a punt de trobada.

Per: FISAT

La Facultat d’Educació d’Alacant acollirà la I Jornada FISAT “Realitats Migrants” divendres 11 de novembre de 16.00 a 21:00h. És una activitat gratuïta organitzada en col·laboració amb l’associació Elin, i finançada per la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant.

La Jornada FISAT serà punt de trobada per a escoltar veus diverses que parlaran sobre migració, però sobretot d’una altra manera de viure com a societat d’acolliment i acollidora, on prevalguen els drets humans per a totes les persones.

La jornada comptarà amb tres moments de testimoniatge, reflexió i cultura, amb les ponències de Sani Ladan, Paula Domingo, Ramsés M. Azumik; una taula redona i l’actuació de Thimbo Samb, activista, actor, youtuber i instagramer, que interpretarà la seua obra “El somni és vida”.

Participen:

  • Sani Ladan, president de l’associació Elin. Activista, especialista en migracions i defensor dels drets humans.
  • Paula Domingo. Carmelita de la Caritat Vedruna, treballadora social i membre de Elin.
  • Ramsés M. Azumik. Educador social i activista voluntari en pro dels drets humans.

Aquesta jornada està dirigida a qualsevol persona o entitat amb sensibilitat en els processos migratoris, realitats interculturals i la defensa dels drets humans. I oberta a totes aquelles persones que senten la necessitat de desconstruir-se i escoltar altres veus que t’aporten una altra visió del món.

Per motius d’aforament és necessari inscriure’s al més prompte possible en aquest enllaç.

INSCRIPCIONS

Finança la Generalitat Valenciana. Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a través de l’IRPF; i Diputació d’Alacant. Col·labora la Universitat d’Alacant.