Inserció sociolaboral

Itineraris d’inserció sociolaboral per a persones migrants

El programa d’inserció sociolaboral a Alacant de FISAT promou l’ocupabilitat de col·lectius vulnerables. En el marc d’aquestes actuacions per l’ocupació digna i de qualitat duu a terme els itineraris d’inserció sociolaboral per a persones migrants.

Els itineraris d’inserció sociolaboral són finançats pel Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions a través del Fons Social Europeu.

 

 

 

Amb qui treballem

Amb persones immigrants, homes i dones, de diferents nacionalitats i edats, residents a Alacant o voltants. És imprescindible que es troben en possessió d’autorització de residència i/o treball en règim extracomunitari.

CONTACTE

Horari d’atenció al públic per a itineraris: Dimecres de 10.00 a 14:00h

S’atendrà solament amb CITA PRÈVIA.

Emplena el QÜESTIONARI D’ACOLLIMENT. Ens posarem en contacte amb tu al més prompte possible.

Per a qualsevol dubte: 647812091 // 666092462

 

 

Amb l’objectiu de dotar als joves d’eines i recursos per a la seua incorporació en la vida social i laboral, treballem en:

  • Itineraris personalitzats d’Inserció sociolaboral: Espai d’orientació per a informar i dissenyar Itineraris individualitzats d’acompanyament en la cerca d’ocupació.
  • Formació per a l’ocupació: Oferta d’accions formatives i formació en competències bàsiques transversals, juntament amb tècniques de cerca activa d’ocupació.
  • Convenis i col·laboració amb organitzacions: Establiment de canals de col·laboració amb organitzacions, en accions que milloren l’ocupabilitat de les persones, prenent com a referència les bones pràctiques de responsabilitat social organitzativa.
  • Seguiment i acompanyament en totes aquestes mesures de la mà de personal tècnic d’ocupació i orientació laboral.

El treball coordinat entre els propis projectes de la Fundació és una de les bases d’actuació. L’itinerari educatiu d’inserció plantejat requereix de l’acció coordinada des dels diferents projectes en els quals participen els nostres joves (centres de dia, centres d’acolliment, centres juvenils, pisos d’emancipació).

A més, la Fundació promou i fomenta les relacions de col·laboració i de treball en xarxa amb altres entitats tant en matèria d’accions formatives com en matèria d’inserció laboral permetent així ampliar les oportunitats dels nostres joves.

Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social a través del Fons Social Europeu: 24.001,63 euros

Somos Parte Alacant
C/ Tucumán 7
03005 Alicante
T 647 812 091
somosparte.alicante@fisat.es

SP alicante