La Fundació Ángel Tomás ha organitzat, en col·laboració amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Col·laboració, la I Jornada de Responsabilitat Social Corporativa: (QRSC). Vull Ser Social, dirigida a empreses que vulguen implementar la RSC.

Per: FISAT

La trobada se celebrarà el pròxim 26 de setembre a València – el lloc encara està pendent de confirmar- i comptarà amb la presència d’experts ponents de la Universitat de València que presentaran els recursos fonamentals per a endinsar-se en la RSC i traçar un pla estratègic.

Altre dels objectius de la jornada és donar a conèixer la inserció sociolaboral com a via de la RSC. Una manera de ser responsable amb la societat i que ajuda a canviar la vida de moltes persones.

Durant la jornada, la Fundació Ángel Tomás presentarà els seus programes d’inserció sociolaboral: Somos Parte i el Taller d’Hostaleria del Centre de Dia Don Bosco, qui a més oferiran un esmorzar als assistents com a carta de presentació.

La I Jornada de Responsabilitat Social Corporativa: (QRSC). Vull Ser Social, en línia amb la Conselleria, vol impulsar accions relacionades amb la formació i divulgació de la responsabilitat social i millorar l’ocupabilitat de les persones.

És una jornada gratuïta per a la qual cal realitzar una preinscripció. Les persones/empreses interessades a assistir a aquesta jornada poden reservar la seua plaça a través d’aquest formulari:

RESERVAR LA PLAÇA PER A LA JORNADA QRSC