El pròxim 26 de setembre en la seu del *ICAV se celebra la I Jornada de Responsabilitat Social Corporativa del Fundació Ángel Tomás. Experts, empreses, la Xarxa mundial Fab Lab i Càmera València es donaran cita en aquesta trobada. Consulta el programa complet i si t’interessa APUNTA’T.

Por: FISAT

a Fundació Ángel Tomás ha organitzat, en col·laboració amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Col·laboració, la I Jornada de Responsabilitat Social Corporativa: (QRSC). Vull Ser Social, dirigida a empreses que vulguen implementar la RSC.

La trobada se celebrarà el pròxim 26 de setembre a València en la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV), entitat col·laboradora de la Fundació que cedeix el seu espai per a la trobada. Comptarà amb la presència d’experts ponents en Responsabilitat Social Corporativa, Càmera València, la Xarxa Fab Lab de la Universitat Politècnica de València (UPV), i diverses empreses que posaran en valor la RSC a través de les seues experiències.

La jornada es dividirà en dues sessions, de 9:00 a 11:30h serà la part formativa on s’exposarà com iniciar-se en la Responsabilitat Social Corporativa, a través de la ponència de Rafael Mossi, responsable de RSC de Càmera València; el paper de les empreses com a agents de canvi a través de la RSC i els programes d’inserció sociolaboral per a col·lectius en risc o en exclusió social, de la mà d’Ester Muñoz, coordinadora dels Programes d’Inserció sociolaboral de la Fundació Don Bosco; i finalment, Cristina Martínez Ferrando, Tècnic de Sensibilització de la Fundació Ángel Tomás, abordarà el voluntariat corporatiu.

La Jornada presentarà la Xarxa mundial FAB LAB a València

La segona part de la jornada serà una taula redona de bones pràctiques en les quals participarà Manolo Martínez Torán, responsable de la Xarxa Fab Lab i professor de la Universitat Politècnica de València; les empreses Leroy Merlín i Lear Corporation; i els docents Elena Ortega, economista especialitzada en RSC, i Roberto Ballester, president de Fairtrade Ibèrica a Espanya i Portugal.

Les empreses i la UPV explicaran com és treballar amb la Fundació; com col·laboren i per què l’han escollit per a incloure-la en les seues accions de RSC. Elena Ortega i Roberto Ballester aportaran la seua visió sobre l’actualitat de la RSC, la seua inclusió en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la generació d’aliances entre empreses i ONG.

Un altre dels objectius de la jornada és donar a conèixer la inserció sociolaboral com a via de la RSC. Una manera de ser responsable amb la societat i que ajuda a canviar la vida de moltes persones.

Durant la jornada, la Fundació Ángel Tomás presentarà els seus programes d’inserció sociolaboral: Somos Parte i el Taller d’Hostaleria del Centre de Dia Don Bosco, qui a més oferiran un esmorzar als assistents com a carta de presentació.

La I Jornada de Responsabilitat Social Corporativa: (QRSC). Vull Ser Social, en línia amb la Conselleria, vol impulsar accions relacionades amb la formació i divulgació de la responsabilitat social i millorar la ocupabilitat de les persones.

És una jornada gratuïta per a la qual cal realitzar una preinscripció. Les persones/empreses interessades a assistir a aquesta jornada poden reservar la seua plaça a través d’aquest formulari.

PROGRAMA JORNADES QRSC