La Fundació Ángel Tomás- FISAT i l’empresa STV GESTION SL han unit els seus camins per a afavorir l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat.

Juan Alcántara Martínez, Gerent de STV GESTION SL, i Ignacio Beltrán, Director de la Fundació Ángel Tomás- FISAT, han subscrit l’acord entre les dues entitats pel qual es posa en marxa una Escola d’Oficis per a formar a les persones destinatàries en l’àmbit del sector serveis generals de neteja i manteniment de parcs i jardins.

STV Gestió col·laborarà amb el programa d’inserció sociolaboral de FISAT, Somos Parte, en el desenvolupament d’un itinerari d’inserció amb formació específica i un programa formatiu pràctic en neteja i manteniment d’espais urbans.

Gràcies a l’acord, les persones que participen en l’Escola d’Oficis es beneficiaran de pràctiques formatives no laborals per a aconseguir una formació més personalitzada i completa per a millorar l’acompliment de la seua futura labor professional.

El programa Somos Parte ofereix a les persones beneficiàries un itinerari formatiu i d’acompanyament que comprén la formació teòrica- pràctica orientada a l’aprenentatge d’un ofici i a l’adquisició d’habilitats orientades a la cerca d’ocupació. L’objectiu principal és afavorir la seua ocupabilitat per a això es treballen continguts com la preparació per a una entrevista de treball, crear el seu currículum o conéixer eines que els ajuden a accedir al mercat laboral, entre altres.

Aliances estratègiques

L’acord de col·laboració de FISAT i STV GESTION SL s’emmarca en el compromís mutu de teixir aliances estratègiques que afavorisquen la igualtat d’oportunitats.

Nacho Beltrán ha remarcat la importància d’aquest acord: “Hem tingut la gran sort de comptar amb STV Gestió, una empresa que porta la Responsabilitat Social en el seu ADN, i té una dilatada experiència afavorint la inserció laboral a través de pràctiques no laborals. El paper de l’empresa com agent de canvi és fonamental i per això des de FISAT volem ser una entitat de referència per a totes aquelles empreses i entitats privades que vulgues construir una societat més justa”.

Juan Alcántara Martínez ha expressat la seua satisfacció per aquesta nova col·laboració; “és la nostra manera de retornar-li a la societat una part del que ella ens aporta”.

STV Gestió porta 10 anys col·laborant amb entitats del Tercer Sector.