Boluda Corporación Marítima ha donat a la Fundació Ángel Tomás- FISAT 25 pantalles planes d’ordinador de 17 i 19 polzades per a ser destinades a diferents projectes socials.

Per: FISAT

El lliurament del material informàtic, realitzada el dimarts, 12 de novembre, s’ha coordinat amb Aportem – Port Solidari València, de la qual el hòlding marítim és soci fundador. Aquesta entitat està formada per associacions, institucions, empreses i particulars, vinculats al sector logístic portuari valencià, i promou la implantació de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en la seua àrea d’influència. La seua actuació se centra sobretot a l’entorn del port de València, amb especial atenció als menors en risc d’exclusió social.

Aquestes 25 pantalles es repartiran entre els diversos projectes que desenvolupa l’entitat salesiana: centres de dia, pisos d’emancipació, centres d’acolliment de menors i el programa d’inserció laboral “Somos Parte”, segons les necessitats de cadascun.

FISAT ha mostrat el seu agraïment per aquesta donació que actualitzarà i ampliarà els equipaments informàtics en els seus projectes i en la seu central. La fundació salesiana aplaudeix la iniciativa d’associacions com Aportem per considerar que la RSC és el camí per a canviar el model d’empresa i aconseguir entitats que, a través del seu compromís, contribuïsquen a un món millor.