La Fundació Ángel Tomás- FISAT ha organitzat, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica  la II Jornada de Responsabilitat Social Corporativa: (QRSC). Vull Ser Social, dirigida a empreses i entitats del Tercer Sector que vulguen implementar la RSC.

Per: FISAT

Enguany la Jornada comptarà amb dues edicions a València i a Alacant. La primera es  celebrarà a València, el 26 de setembre, en col·laboració amb Il·lustres Col·legi d’Advocats de València- ICAV, que torna a donar suport a la Fundació, cedint de forma gratuïta els seus espais; i el 3 d’octubre a Alacant, en col·laboració amb Salesians Alacant.

És una jornada gratuïta per a la qual cal realitzar una preinscripció. Les persones/empreses interessades a assistir a aquesta jornada poden reservar la seua plaça a través d’aquest formulari:

APUNTAR-ME A LES JORNADA DE VALÈNCIA O ALACANT

València

26 de setembre de 9.30 a 13:00h en la seu de l’ICAV. Plaza Tetuán, 16. València

La jornada comptarà amb dues ponències marc que versaran sobre: 

  • El paper impulsor de l’Administració pública i els detalls de la llei en la Comunitat Valenciana. Compromís ètic i compliment legal.
  • Com impulsar la RSC en el Tercer sector

En la segona part es desenvoluparà una Taula Redona de bones pràctiques en la qual participaran: Ferrovial Servicios, Ford i Fundació Integra. Les tres entitats treballen actualment en col·laboració amb la Fundació Ángel Tomás en projectes d’inserció sociolaboral.

Ferrovial Servicios ha posat en marxa la primera Escola d’Oficis en la Comunitat Valenciana, concretament a Alacant, que iniciarà la seua activitat el 16 de setembre amb el Curs de Peó de Triatge. 

Per part seua, Ford ha iniciat una col·laboració per a millorar les instal·lacions del Taller d’Hostaleria del Centre de Dia Don Bosco de FISAT; per part seua, la Fundació Integra col·labora en la inserció laboral de joves formats en els itineraris d’inserció sociolabora de FISAT. Aquesta entitat ajuda persones en exclusió social i persones amb discapacitat perquè reprenguen les regnes de la seua vida a través de la inserció laboral. Per a això mitjancen entre les empreses i les entitats socials. D’aquesta manera, no solament aconsegueixen la inserció laboral, aconsegueixen una integració real en la societat.

L’objectiu de la Taula redona és compartir les experiència que les empreses han desenvolupat en el seu pla estratègic sobre Responsabilitat Social Corporativa i en concret, treballant a favor de col·lectius en situación o risc d’exclusió social. 

APUNTAR-ME A LES JORNADA DE VALÈNCIA O ALACANT

Alacant

3 d’octubre de 9.30 a 12:00h. Seu de Salesians Alacant. C/ Tucumán 7.

La ponència marc estarà a càrrec de Josep Ochoa Monzó, professor de Dret Administratiu. Ex-Director General de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana.

Participaran en la Tuala redona: Ferrovial Servicios, Irene Bajo, directora de la Càtedra de Responsabilitat Social Corporativa de la Universitat d’Alacant i membre de la Mesa de RSC d’Alacant; Fernando Esparcia, administrador en la Fundació C.V. La nostra Senyora de la Pietat Salesians El Campello.

Després del bon acolliment de la primera Jornada, celebrada en 2018, en aquesta segona edició es vol aprofundir sobre la necessitat de treballar conjuntament: Administració, Tercer Sector i empreses i entitats privades. Un “tritándem” en el qual només pedalant en equip podem aconseguir l’objectiu d’assolir una societat més justa amb oportunitats reals per als qui deixem arrere.

Durant la jornada, la Fundació Ángel Tomás presentarà els seus programes d’inserció sociolaboral: Somos Parte i el Taller d’Hostaleria del Centre de Dia Don Bosco, que oferirà un esmorzar als assistents com a carta de presentació.

La II Jornada de Responsabilitat Social Corporativa: (QRSC). Vull Ser Social, en línia amb la Conselleria, vol impulsar accions relacionades amb la formació i divulgació de la responsabilitat social i millorar l’ocupabilitat de les persones.

És una jornada gratuïta per a la qual cal realitzar una preinscripció. Les persones/empreses interessades a assistir a aquesta jornada poden reservar la seua plaça a través d’aquest formulari:

APUNTAR-ME A LES JORNADA DE VALÈNCIA O ALACANT