Ja està obert el termini per inscriure’s a la VI Jornada Vull Ser Social (QRSC) de la Fundació Àngel Tomás- FISAT.

El proper divendres 6 d’octubre, FISAT, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i la Universitat de València, celebrarà la VI Jornada Vull Ser Social, una trobada formativa i de bones pràctiques per fomentar la Responsabilitat Social Corporativa i les aliances entre empreses i Tercer Sector.
Aquesta sisena edició està adreçada a empreses, administracions públiques, entitats del tercer sector, qualsevol persona interessada en la responsabilitat social.

QRSC 2023: jornada presencial, Saló de la Graus de la Facultat dEconomia de la Universitat de València. De 9.30 ha 13.30 h. És gratuïta però necessària inscripció prèvia.

Aproximació al Voluntariat Corporatiu a Espanya

Juan Ángel Poyatos, fundador de Voluntare, serà l’encarregat de la ponència principal que versarà sobre el Voluntariat Corporatiu a Espanya.

Voluntare és una xarxa d’empreses per liderar la professionalització del Voluntariat Corporatiu, desenvolupant i difonent coneixement i eines gràcies a les col·laboracions i sinèrgies entre entitats socials i empresarials. Des de Voluntare es treballa col·laborativament i desenvolupa projectes per generar eines i serveis. Això permet promoure conjuntament la qualitat i la innovació al Voluntariat Corporatiu.

Testimonis d´inspiració

A la taula de bones pràctiques participaran CLECE, amb Susi Montes, Responsable del Departament de Selecció Direcció Regional Llevant; FISAT, amb Alicia Martí, responsable de Recursos Humans i Voluntariat; i Isabel Gómez Reyes, advocada voluntària al projecte Alraso a la fundació FISAT. A través del testimoniatge s’abordaran les experiències des de totes les parts implicades en el Voluntariat Corporatiu: persona voluntària, empresa que ha incorporat el model, entitat receptora, etc.

Premi QRSC a GOTE

Aquest any FISAT lliurarà el reconeixement QRSC a l’empresa valenciana Gote S.A, col·laboradora de la Fundació Ángel Tomás- FISAT. Gote ha donat a FISAT productes d’il·luminació LED entre ells panells, bombetes, halògens, tubs i downlight. Gràcies a aquesta col·laboració, FISAT ha aconseguit un notable estalvi energètic i ha millorat la sostenibilitat dels projectes.
Gote, a través de les marques Gtlan, Gtled, Gotebike i Gtcel, és un fabricant de referència a nivell nacional en telecomunicacions, il·luminació led, vehicles elèctrics i sistemes d’esterilització i purificació.