L’empresa GOTE, situada a València, ha donat a la Fundació Ángel Tomás- FISAT una partida de subministraments d’il·luminació LED per a les instal·lacions de l’entitat salesiana i dels diferents projectes.

Per: FISAT

L’empresa GOTE, situada a València, ha donat a la Fundació Ángel Tomás- FISAT una partida de subministraments d’il·luminació LED per a les instal·lacions de l’entitat salesiana i dels diferents projectes. La companyia ofereix productes electrònics capdavanters, entre ells, a través de la seua línia de negoci GTled, productes d’il·luminació per led.

Gràcies a aquesta donació, FISAT podrà renovar la il·luminació per una més moderna i obtindre un menor consum elèctric, estalviar en la factura de llum i poder canalitzar aquest estalvi econòmic a altres finalitats.

GOTE col·labora de manera habitual amb la donació de productes LED amb fundacions i associacions no lucratives: “Des de la nostra empresa considerem una obligació amb la societat el col·laborar per una millora social, conciliant l’eficàcia empresarial amb el suport a la comunitat. I pensem que si cadascun posem el nostre xicotet gra d’arena, podrem aconseguir una societat més humana per a tots nosaltres”, expliquen des de GOTE.

En FISAT agraïm la donació de GOTE i la seua implicació a través del compromís amb el canvi social i la sensibilitat cap a col·lectius de persones vulnerables, especialment menors i joves.