En novembre torna l’espai “FISAT et conta”. Tornarem a connectar, aquesta vegada fent partícips a les cases salesianes. Seran els mateixos directors de les Cases Salesianes els qui expliquen quins projectes socials es desenvolupen en l’obra.

Per: FISAT

En novembre torna l’espai “FISAT et conta”. Una trobada informativa i de reflexió a través d’Instagram que des de la Fundació Ángel Tomás- FISAT es va posar en marxa el mes de juny per a donar a conéixer FISAT a través de la mirada i l’experiència de socis/es, col·laboradors/es, treballadors i treballadores de l’entitat.

Dijous que ve 5 de novembre, a les 18.00 tornarem a connectar, aquesta vegada fent partícips a les cases salesianes. Seran els mateixos directors de les Cases Salesianes els qui expliquen quins projectes socials es desenvolupen en l’obra.

Cristina Martínez Ferrando, tècnica de Sensibilització i Voluntariat de FISAT, xarrarà aquest dijous amb Segundo García, director de Salesians sant Antoni Abat de València.

Amb aquesta nova temporada es vol donar a conéixer a la Família salesiana els projectes socials que donen resposta a les diferents realitats del barri, de la societat.

La crisi econòmica i social que ha generat la pandèmia de la COVID-19 està afectant de forma més contundent a les persones més vulnerables, aquelles que ja partien en desavantatge abans de la crisi. Per aquest motiu, ara més que mai hem d’apel·lar al compromís, perquè ningú es quede arrere. I què millor que comprometre’s amb el que un coneix, amb el que un mestressa, amb el que un comparteix, la visió salesiana d’acompanyar, acollir i comprometre’s.

Podeu veure les entrevistes en el canal: IGTV https://www.instagram.com/fundacionfisat