Ha començat un nou curs també per a l’associació “Persegueix els teus somnis”. El grup està format per joves que ja han finalitzat el seu procés educatiu en els projectes de la Fundació Ángel Tomás- FISAT però que volen seguir vinculats d’alguna manera a la Fundació i donar suport a nous xavals que estan ara començant.

Per: FISAT

Aquest estiu ja han col·laborat com a suport en l’equip de cuina del Work experience i també ajudant amb els més xicotets en l’acampada d’Albaida, que van compartir el PAE de Borriana i el centre de dia Entre Amics.

Projectes
Aquest curs es reuniran el primer dissabte de cada mes en els locals del carrer Sagunt a València. Es plantegen per al primer trimestre preparar un xicotet taller sobre igualtat de gènere que oferiran per a adolescents dels projectes i també fer una excursió per a gaudir de la convivència del propi grup en la naturalesa.

Van aprofitar també aquesta primera reunió per a compartir com els van les coses i animar-se en el complex repte de la transició a la vida adulta.

Els desitgem des d’ací molta sort i ànim amb els reptes que es plantegen.