‘Persegueix els teus somnis’ van acudir a Madrid per a presentar la seua experiència en un curs de formació sobre participació juvenil a educadores i educadors de les plataformes socials salesianes de tota Espanya.​

Per: FISAT

Dimecres passat 27 de novembre, diversos joves de l’associació ‘Persegueix els teus somnis’ van acudir a Madrid per a presentar la seua experiència en un curs de formació sobre participació juvenil a educadores i educadors de les plataformes socials salesianes de tota Espanya.

Encara que van començar una mica nerviosos, van acabar relatant amb soltesa les seues intenses experiències en les activitats conjuntes en els projectes de la Fundació Ángel Tomás- FISAT. I com, arran de les mateixes havia sorgit en ells la inquietud per continuar fent coses en complir la majoria d’edat.

Davant les preguntes dels educadors/es, van contestar reconeixent la importància de crear vincles i demostrar confiança cap als adolescents, com a claus perquè es produïsquen canvis positius.

SENSIBILITZACIÓ

També van aprofitar per a exposar la iniciativa que l’associació ha desenvolupat amb motiu del dia contra la violència de genere. Consistent en la preparació d’un taller de sensibilització que s’ha realitzat aquesta mateixa setmana amb tres grups d’adolescents dels centres de dia Entre Amics i Don Bosco, i les cases d’acolliment de València i Borriana.

L’experiència ha resultat molt positiva i la incidència del missatge preventiu en boca de joves que ja han passat pels nostres projectes ha tingut un impacte molt interessant.