Després d’un any de formació, cinc destinataris del taller d’inserció laboral en Hostaleria de la Fundació Ángel Tomás han començat les seues pràctiques en restaurants per a aplicar els coneixements adquirits durant el curs.

Por: Centre de Dia Don Bosco

Gràcies als acords de col·laboració amb diferents negocis de restauració, els alumnes realitzen les pràctiques durant el mes de juliol on combinen tasques d’ajudant de cuina i cambrer. És el moment de posar en pràctica els coneixements adquirits en sala i en cuina.

Aquesta és l’última fase de la formació abans d’iniciar la cerca d’ocupació activa.

Els cinc joves realitzaran les pràctiques en els restaurants La Herradura, Bar Tonyina, Bodega La ldeana i Que Ganeta Tinc. L’acord de col·laboració amb les empreses inclou un seguiment setmanal del treball dels alumnes en pràctiques per part del taller d’inserció per garantir el rendiment i la bona marxa de les pràctiques.

El Taller d’Hostaleria de la Fundació Ángel Tomás és un projecte del Centre de Dia Don Bosco, orientat a joves d’entre 16 i 18 en el qual s’ofereix un itinerari per a la inserció sociolaboral a través de l’especialització en hostaleria. Es tracta d’un camí d’aprenentatge i creixement professional i personal. Mentre diversos alumnes ja estan en la fase de pràctiques, altres destinataris continuen amb el curs. A poc a poc van coneixent la cuina, les eines i utensilis, tècniques o serveis en sala. Tot açò per a afavorir la seua inserció laboral a nivell professional i personal, i amb un acompanyament constant.

Finalment, al setembre s’incorporaran nous membres al taller per a donar inici a un altre curs.