Prop de 500 persones es van donar cita dissabte passat en la Festa Kulunguelé. El seu objectiu és la recaptació de fons per als projectes del Programa Alraso de la Fundació Ángel Tomás.

Per: Alraso

Enguany la festa es va traslladar al Col·legi Salesians Cartagena, al jardí del centre social, que es va convertir en l’escenari perfecte per a viure el bon ambient i sentir el ritme de la Kulunguelé, acte representatiu  de Alraso en aquests últims vuit anys.

La festa va comptar amb un cartell de luxe. “N’Goma *Africa” va posar ritme africà a la nit i va emocionar els assistents amb la dedicatòria a Inma Bernal, fundadora de l’associació Alraso. Seguidament, La Faràndula s’estrenava en la festa deixant molt bones sensacions en el públic, mentre  “*Karmacadabra” posava una nota de color amb el seu original i fabulosa posada en escena, per a acabar fent un recorregut pels grans èxits dels ’80 amb “El Sitio de mi Garaje”, que també s’estrenava en la Kulunguelé i que va fer les delícies dels amants dels vuitanta.

Al ritme dels concerts els va acompanyar una zona infantil per als més xicotets, un photocall on es van poder immortalitzar els millors moments, la zona de barra organitzada i servida pels alumnes del taller ocupacional de cambrer/a, i una gran rifa, amb uns 40 regals donats per negocis locals i col·laboradors.

El recaptat en la festa anirà destinat íntegrament al finançament dels diferents projectes que el Programa Alraso-FISAT desenvolupa en el  barrio de Los Dolores-Cartagena.

Agraïments
Des del programa Alraso-FISAT agraeixen a totes les persones que han col·laborat amb aquesta festa solidària, des dels grups de música, fins als representants d’entitats que van acudir a l’esdeveniment, passant per les empreses, entitats i negocis locals que han fet la seua aportació a la rifa.