La Fundació Ángel Tomás – FISAT llança, a través del seu programa d’inserció sociolaboral Som Part Alacant, el primer dels cursos programats per a aquest any 2020.

Per: FISAT

El Curs d’Ajudant de Cambrer/a està dirigit a persones migrants amb permís de residència i/o permís de treball,  i col·lectius en situació o risc d’exclusió social. És finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana a càrrec de l’IRPF.

Ja s’han realitzat les entrevistes als i les participants i un total de 12 persones s’incorporaran a la formació que comença el pròxim 10 de febrer.

L’objectiu del programa Somos Parte és dotar a les persones participants d’eines que augmenten la seua ocupabilitat i els permeten accedir al mercat laboral. Per això, a més de la formació específica d’Ajudant de Cambrer/a de 60 hores que s’imparteix en col·laboració amb GM Formació; les persones destinatàries participaran en el mòdul d’Habilitats Orientades per a l’Ús de 32 hores. 

El contingut de l’itinerari formatiu  es complementa amb el curs de Manipulador d’Aliments i d’al·lergògens, i experiència professional en empreses. 

Metodologia de l’acompanyament

Els programes d’inserció sociolaboral de la Fundació Ángel Tomás es basen en la metodologia d’acompanyament-formació i inserció. Això garanteix tant el seguiment i acompanyament de les persones destinatàries com l’acompanyament a la pròpia empresa que facilita les experiència laborals.

Somos Parte Alacant és un programa de la Fundació Ángel Tomás finançat pel Fons Social Europeu (FSE) a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”.

Somos Parte Alacant atenen en les instal·lacions de Salesians Alacant, Carrer Tucumán, 7 o per telèfon en el 647 812 091.