Somos Parte, el programa d’inserció sociolaboral de la Fundació Ángel Tomás- FISAT, en col·laboració amb la Diputació de València, treballa per a millorar l’ocupabilitat de col·lectius vulnerables que més estan patint les conseqüències de la crisi de la COVID-19 a la província de València.

Per: FISAT

A través de l’acompanyament i l’atenció individualitzada, Somos Parte dota d’eines a persones amb majors dificultats per a accedir al mercat laboral, de manera que puguen desenvolupar les habilitats necessàries per a una millora de l’ocupabilitat. L’objectiu és acostar a les persones al mercat laboral generant sinergies amb altres recursos públics, i col·laborant amb empreses que contribueixen a la seua inserció laboral.

La Diputació de València ha concedit una subvenció per valor de 7.950,14€ en la convocatòria d’acció social.

Gràcies al seu suport, el projecte Somos Parte València ha atés 44 persones a través de tutories individualitzades; ha impartit els tallers HOPE: habilitats orientades per a l’ocupació; el Taller BAE: cerca activa d’ocupació; a més, ha reforçat la formació en noves tecnologies orientades a la cerca d’ocupació per a ajudar a combatre la bretxa digital, amb els tallers Digitalitza 2.0 i el taller “ENTER, dóna amb la tecla en la teua entrevista d’ocupació” .

En l’últim trimestre de l’any s’ha oferit el curs de Manteniment d’Instal·lacions i de Prevenció de Riscos Laborals en el qual han participat 10 persones.