Els projectes d’inserció sociolaboral Somos Parte d’Alacant i Cartagena oferiran nous itineraris d’inserció sociolaboral gràcies al finançament del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions a través del Fons Social Europeu.

Per: FISAT

Somos Parte és el programa d’inserció sociolaboral de la Fundació Ángel Tomás- FISAT. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat, especialment joves amb dificultats per a accedir al mercat laboral.

Amb el clar objectiu que les persones beneficiàries tinguen una ocupació digna, el programa Somos Parte ofereix un itinerari individualitzat que comprén tant cursos formatius amb experiències laborals com tallers per a dotar d’eines que milloren l’ocupabilitat de les participants.

Cartagena: Somos Parte: Itineraris d’inserció sociolaboral individualitzada per a persones migrants a Cartagena

Febrer: Curs de capacitació Auxiliar de Magatzem Polivalent (40 hores). Del 21 de febrer al 22 de març. De Dilluns a Divendres de 9.30 a 13:*30h

Març. Curs de Carretoner i transpaleta elèctrica baix norma UNE58451 en col·laboració amb el Centre Formació Sant Nicolás del 28 de març a l’1 d’abril.

Alacant: Itinerari d’inserció sociolaboral Som Part Alacant

Febrer. Curs de capacitació de Manteniment d’edificis i Zones Verdes (40h). Del 21 de febrer al 31 de març. De dilluns a divendres de 9.30 a 13:30h.
Maig. Curs de capacitació de Neteja de Centres Públics amb Maquinària (40h). Del 2 de maig al 10 de juny. De dilluns a divendres de 9.30 a 13:30h.

Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions. Direcció General de Programes de Protecció Internacional i Atenció Humanitària. Subvencions per al desenvolupament d’actuacions d’interés general en matèria d’estrangeria destinades a la defensa dels drets humans de les persones migrants, així com a afavorir la convivència i la cohesió social, cofinançades per cofinançades per fons de la Unió Europea.

Per a conéixer altres projectes finançat gràcies a la col·laboració de la Unió Europea visita: https://www.fisat.es/colaboran-2022/