La Fundació Ángel Tomás- FISAT ha sigut convidada per la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació a formar part de la nova taula de Responsabilitat Social d’Alacant, impulsada per la Generalitat.

Per: FISAT

El director de la Fundació, Ignacio Beltrán, va acudir divendres passat a l’acte de constitució de la Taula en la qual han participat un total de 25 entitats públiques i privades. “Estem molt agraïts a la conselleria de Transparència per aquesta invitació i poder aportar el nostre gra d’arena al desenvolupament de la nova la nova Llei valenciana per al foment de la RSC”, ha assenyalat.

L’impuls de la Responsabilitat Social Corporativa és un dels objectius prioritaris que s’ha marcat la Fundació Ángel Tomás per als pròxims anys. “Estem convençuts que la unió de sinergies entre empreses i el tercer sector és el camí per a canviar el model d’empresa i aconseguir entitats que a través del seu compromís contribuïsquen a un món millor”.

Per la seua banda, el conseller de Transparència ha valorat molt positivament “la predisposició i col·laboració de totes les entitats que estan ací representades per a teixir aliances en matèria de responsabilitat social en la província d’Alacant, la qual cosa suposa un punt d’inflexió per a engegar tot allò que es troba regulat en la nova Llei valenciana per al foment de la RSC”.

Alcaraz ha posat l’accent en el compromís de les entitats i organitzacions que aquest divendres s’ha sumat a aquesta iniciativa “que pretén ser un mitjà perquè la cultura de la responsabilitat social es difonga i implant en el conjunt de la societat alacantina i supose un impuls per a la participació ciutadana”.

La Taula RS d’Alacant naix com un espai comú participatiu, fòrum de difusió, sensibilització i intercanvi d’experiències, inquietuds i projectes que en relació amb la responsabilitat social sorgisquen o puguen sorgir, tant entre els integrants actuals de la taula o els qui en el futur entren a formar part de la mateixa.

En ella estan representats, entre uns altres, la Universitat d’Alacant la Universitat Miguel Hernández, UGT, CCOO, Ibermutuamur, Creu Roja, Atama Estratègia Responsable, Hidraqua, Càtedra RS, Solidaritat Internacional, Vectalia, Fundació CAM, Fundació Adecco, Cocemfe Alacant, Apsa, Laboratoris Quinton, Novafeina, A puntadas, Fundació Ángel Tomás, Unió de Mútues d’Alcoi, i Balearia.Llegir notícia completa de la Generalitat