Els alumnes del Taller d’Hostaleria d’inserció sociolaboral, que imparteix el Centre de Dia Don Bosco de la Fundació Ángel Tomás, han eixit de l’aula per a rebre un altre tipus de formació que amplie els seus coneixements i experiències al voltant dels processos d’elaboració d’aliments tan fonamentals com l’oli o el pa.

Per: CDDB. Taller d’Hostaleria

Des del Centre de Dia s’ha plantejat una jornada formativa i lúdica que d’una banda, reforce els seus coneixements i per un altre, contribuïsca a cohesionar al grup d’estudiants.

Dins de les visites formatives, els joves van estar en la Farinera del mar a Almenara on es va poder veure el procés d’elaboració del pa amb diferents tipus de cereals.

A Sogorb van visitar el restaurant Gastroadictos on es van contagiar del carisma de David xef, amb llarga trajectòria en el món de l’hostaleria.

Finalment van visitar el museu de l’oli, també en aquesta localitat.

La jornada es va completar amb una ruta pel paratge del Garbí on els menors van poder gaudir de les vistes, d’una xicoteta ruta de senderisme i d’un espai de convivència enmig de la naturalesa. La convivència va continuar en salesians Godelleta i finalment, l’endemà, en col·laboració amb l’empresa Màxima Aventura, van poder divertir-se a l’una que treballar en equip sobre les barques de rafting.