La plataforma educativa social Alraso de la Fundació Ángel Tomás, que pertany a Salesians Cartagena, vol abanderar i ser model de referència de la campanya inspectorial “Primer els Últims”. Per aquest motiu va celebrar diumenge passat 7 d’octubre la seua primera trobada de voluntariat, acompanyat pel personal del projecte.

Per: ALRASO

Els més de 20 participants en la trobada, entre voluntariat i equip educador, desenvoluparan la seua labor voluntària en el projecte Awalé (Aprenentatge de la llengua i la cultura espanyola) durant els diumenges al matí, uns com a docents de classes d’espanyol a persones immigrants i uns altres com a monitors/es de ludoteca.

En aquesta reunió es va comptar amb la participació de José Joaquín Coma, director de l’obra salesiana de Cartagena, i Francisco Cánovas, coordinador de pastoral de l’obra salesiana, qui va presentar la nova campanya inspectorial “Primer els Últims” i va convidar els agents educatius de Alraso a ser referent i model per a la resta de l’obra salesiana.

Entre els temes formatius del dia es va donar a conèixer el calendari programat per a aquest trimestre, on cal ressaltar la “festa kulunguelé”, festival de música a benefici de Alraso i que se celebrarà el 17 de novembre; es va aprofundir en els inicis de Alraso, en les novetats de la Fundació Ángel Tomás, així com els diversos projectes socials que es desenvolupen en ella i, finalment, programar les activitats de classes d’espanyol i ludoteca.

Aquest magnífic matí va culminar amb la participació del grup en l’Eucaristia i un menjar compartit en les instal·lacions del col·legi de Salesians.

Per a més informació sobre el voluntariat en Alraso contacta a través de: alraso@fisat.es o en el telèfon: 666 441 528.