El teatre de Salesians Borriana ha acollit la tercera jornada de sensibilització de processos migratoris.

 

Per: FISAT

Més de cent persones van participar en la trobada Unint Mons que acosta històries reals dels qui van migrar per a aportar una nova perspectiva que contribuïsca a canviar la visió de les persones migrants, especialment desmuntar prejuís i estereotips.

Enguany hem escoltat en primera persona tres emocionants històries, tres viatges de vida que ens han fet connectar amb altres realitats, que moltes vegades escoltem o veiem des de lluny de manera anònima.

Gràcies a Ayyoub, Olena i Doudou. Tres persones vinculades a la fundació FISAT que han tingut la generositat de compartir un trosset de la seua vida, de la seua història i del seu cor.

A més de les persones usuàries de FISAT a Borriana, comptem amb l’assistència de les ONG CIM Burkina i de dos equips juvenils del Villareal CF, dins del programa de col·laboració Endavant Igualtat que subscrit per les dues entitats.

Tot això amenitzat amb la música de Doudou Nganga, un artista d’origen congolés que va aconseguir alçar dels seus seients al públic.

Unint Mons és una activitat organitzada per l’equip de Sensibilització de FISAT a Borriana per a celebrar la diversitat, la convivència i la interculturalitat.

En FISAT treballem per a fomentar espais de trobada intercultural, oberts a la ciutadania perquè creiem que una societat d’acolliment i acollidora és possible.

Gràcies al finançament de la Generalitat Valenciana, Sensibilització FISAT desenvolupa els programes: PENSAT I DIT. Projecte per a la prevenció del discurs d’odi des d’espais educatius; Promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)- Agenda 2030; i Mudar de Pell.