Campament Urbà Elx

Campament Urbà

A Elx, presa la forma de la Comissió d’Inclusió Social en un esforç per unir forces i potenciar el treball en xarxa entre totes les persones i grups d’àmbit salesià sensibilitzades per la intervenció més directa amb els xiquets/as i joves amb major risc d’exclusió.
El Campament Urbà d’Elx ,des d’agost de 2007 en el col·legi salesià Sant Rafael, dona resposta a la inquietud i preocupació per oferir a xiquets i joves en risc o situació d’exclusió social una alternativa educativa al temps lliure el mes d’agost.

Amb qui treballem

Els destinataris d’aquest projecte són xiquets/as i preadolescents d’edats compreses entre 8 i 16 anys d’edat, d’un nivell socioeconòmic mig-baix, i de manera especial, però no exclusiva, immigrants.

Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració dels voluntaris que donen vida al projecte. Per això, també dediquem temps i recursos a la seua formació.

El Campament Urbà, a partir de l’experiència educativa, es constitueix en una xicoteta escola de voluntariat social, amb la participació voluntaris joves, que dediquen el seu temps d’estiu i aprenen a conviure amb xiquets i xiquetes amb situacions d’especial necessitat. El nombre de voluntaris que col·laboren amb el projecte va augmentant any rere any.

Els objectius d’aquest espai educatiu per a joves són els següents:

Afavorir i consolidar la integració social de xiquets/as i preadolescents en situació de risc o exclusió
Promoure la igualtat de gènere, la convivència en la diversitat i l’educació en valors
Sensibilitzar als destinataris del Projecte en l’acolliment solidari i el diàleg intercultural
Oferir una oportunitat de voluntariat educatius per a joves amb iniciativa.

FISAT vol treballar amb altres entitats en xarxa. Entre aquestes organitzacions que col·laboren amb el Campament Urbà d’Elx a l’hora de presentar l’oferta educativa als destinataris/as, comptem amb el suport, implicació i participació activa de:

  • Col·legi Públic Casablanca, Elx
  • Associació de Colombians, Elx
  • Càritas interparroquial, Elx

Si eres una empresa o particular pots donar suport a aquesta iniciativa social a través d’aportacions econòmiques o un altre tipus de recursos per al desenvolupament del projecte.

Fes-te soci/a de *FISAT

Realitza una aportació econòmica: Compte bancari: ES95 2100 4475 19 0200019337

Feix una donació a través de *PayPal o *Bizum: codi: 38381

Explica’ns com podries donar suport a aquest projecte i ens posarem en contacte amb tu: rsc@fisat.es

 

Campament Urbà d’Elx
Avda. Don Bosco, 14
03293 ELX (Alacant)
T 96 366 78 78
campamentourbano.ekche@fisat.es

tucuman