Les polseres solidàries de la Fundació Ángel Tomás- FISAT han sorgit gràcies al compromís de dues empreses col·laboradores: Dwetex SOHO Spain i Gráficas Izquierdo que fan possible que el 100% dels diners d’aquests regals es destine als projectes de l’entitat.

Per: FISAT

En qualsevol esdeveniment: bodes, batejos, comunions, trobades d’empresa, presentacions de Falles, etc., aquesta polsera és un detall cap a les persones convidades però més enllà del gest, simbolitza el compromís i les solidaritat de qui el regala. Són regals que et defineixen com a persona.

El cost de la polsera més una targeta explicativa del regal és tan sols 1 euro. És possible personalitzar les targetes amb el nom del protagonista o protagonistes de l’esdeveniment per 1,50€.

Si t’interessa regalar les polseres solidàries “Más per a qui té menys”, emplena el formulari de comanda i en breu te les farem arribar.

Amb les polseres i les targetes rebràs les boletes de tancament, tot llest per a muntar. Si ho has sol·licitat, amb la teua comanda t’arribarà el certificat de donació perquè pugues desgravar-te’l en la declaració de la renda.

El 100% de l’aportació va destinat als projectes de la Fundació Ángel Tomás- FISAT.

Galeria de targetes solidàries