Ja està disponible la Memòria d’activitats 2019 de la Fundació Ángel Tomás- FISAT.

Per: FISAT

La Memòria d’activitats és un exercici de transparència on rendir comptes als qui han confiat en la Fundació: finançadors, empreses i entitats col·laboradores, voluntariat, sòcies i socis. Però també és un exercici fonamental de repàs i reflexió sobre els assoliments i els nous reptes que hem d’abordar.

2019 ha sigut un any intens en el qual hem superat dificultats i s’han materialitzat importants projectes que donen resposta a necessitats reals: el pis Inma Bernal a Cartagena per a persones sol·licitants de Protecció Internacional; que s’ha posat en marxa a desembre. La llar de projecte migratori Don Bosco a Borriana, el pis d’emancipació Don Bosco a Villena i el projecte Alraso d’acolliment integral de persones migrants a Alacant.

Gràcies als acords d’acció concertada en matèria de serveis socials en el sector d’infància i adolescència per a l’any 2019 i 2020 amb la Generalitat Valenciana, hem aconseguit estabilitzar i millorar els equips de treball de les residències i llars, millorant així la qualitat de la intervenció.

Seguim en la línia de fomentar la Responsabilitat Social i fruit d’aquest treball en 2019 hem col·laborat amb empreses com a Ferrovial Serveis o Ford España.

La qualitat és un altre pilar fonamental de FISAT i per això, al llarg de 2019 s’ha treballat per a obtindre la certificació ISO 9001 en el 100% dels projectes de la Fundació.

Què trobaràs en la Memòria? Per descomptat, dades. Finalitzem 2019 amb 30 projectes en la Comunitat Valenciana i Cartagena; amb 1.126 persones ateses; un equip professional de 135 treballadors i treballadores i el múscul d’un voluntariat de 290 persones. 

També les dades econòmiques auditades per B20. Però més que números, tractem de reflectir tot allò que ofereix FISAT i que va més enllà de l’econòmic: compromís, professionalitat, implicació, alegria, acompanyament, innovació, renovació, aprenentatge, constància… i que es transmet a través del treball diari de l’equip de professionals i persones voluntàries que formen part d’aquesta Fundació salesiana.

2020 arriba carregat de reptes. No ens conformem amb mantindre el que tenim. Continuarem avançant per a donar més i millors respostes als qui les necessiten.

Descarrega la Memòria d’activitats de FISAT