El Centre de Dia Don Bosco va participar dissabte passat 6 d’abril en el Dia de la Comunitat Educativa Pastoral. En aquest dia es reuneixen tots els agents educatius de l’obra (i familiars) per a realitzar un dia de convivència en el qual es desenvolupen diversos tallers, activitats i campionats esportius.

Per: FISAT

El Centre de Dia va realitzar tallers de manualitats tals com realitzar un elefant de paper, polseres i “jammas”. En aquests tallers van participar tant els menors, com a voluntàries, educadors, etc., a més, es van posar a la venda les polseres i “jammas” que s’havien realitzat per a col·laborar amb el mercat ambulant solidari, els fons del qual es destinaran a Burkina Faso.

En l’àmbit esportiu, el Centre de Dia va destacar en la seua participació en els campionats de futbol i bàsquet, en una jornada marcada per l’esportivitat. A més, els educadors de la Casa Don Bosco i el Centre de Dia van poder també participar en el campionat de bàsquet amb l’equip “Centellas” format per aquests.

Destacar la col·laboració dels xics i xiques del taller d’hostaleria del Centre de dia Don Bosco, que van estar en cafeteria realitzant servei de bar, a més de preparar menjar per a la venda amb finalitats solidaris.

A l’hora de menjar es van acostar diversos familiars dels menors per a compartir una estona tots junts i així col·laborar amb la fi solidària del dia de la CEP. El dia va concloure amb el concert del grup valencià “Bombai”, que va actuar en el teatre.