El Centre de Dia Don Bosco va participar dissabte passat 6 d’abril en el Dia de la Comunitat Educativa Pastoral. En aquest dia es reuneixen tots els agents educatius de l’obra (i familiars) per a realitzar un dia de convivència en el qual es desenvolupen diversos tallers, activitats i campionats esportius.

Per: FISAT

El Centre de Dia va realitzar tallers de manualitats tals com realitzar un elefant de paper, polseres i “jammas”. En aquests tallers van participar tant els menors, com a voluntàries, educadors, etc., a més, es van posar a la venda les polseres i “jammas” que s’havien realitzat per a col·laborar amb el mercat ambulant solidari, els fons del qual es destinaran a Burkina Faso.

En l’àmbit esportiu, el Centre de Dia va destacar en la seua participació en els campionats de futbol i bàsquet, en una jornada marcada per l’esportivitat. A més, els educadors de la Casa Don Bosco i el Centre de Dia van poder també participar en el campionat de bàsquet amb l’equip “Centellas” format per aquests.

Destacar la col·laboració dels xics i xiques del taller d’hostaleria del Centre de dia Don Bosco, que van estar en cafeteria realitzant servei de bar, a més de preparar menjar per a la venda amb finalitats solidaris.

A l’hora de menjar es van acostar diversos familiars dels menors per a compartir una estona tots junts i així col·laborar amb la fi solidària del dia de la CEP. El dia va concloure amb el concert del grup valencià “Bombai”, que va actuar en el teatre.

ACEPTAR
Aviso de cookies