L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia d’Alacant (ICALI) dóna suport econòmicament els projectes d’inserció sociolaboral, Somos Parte, i d’acolliment integral a persones migrants, Alraso, en FISAT Alacant.

Per: FISAT

Dilluns passat el ICALI va fer lliurament de les ajudes socials corresponents al segon semestre de l’any a cinc associacions que exerceixen la seua activitat a la província i donen atenció a diferents col·lectius de persones amb discapacitat, menors, immigrants o persones amb addiccions. Entre aquestes associacions es troba la Fundació Ángel Tomás- FISAT.

Alberto Andrés Cánovas, director de la Plataforma Social Salesiana de FISAT Alacant, va recollir el xec solidari i va exposar la tasca que es desenvolupa a Alacant a través d’aquests dos projectes, que al costat del Pis d’emancipació Don Bosco, per a joves extutelats, conformen la Plataforma Social Salesiana a la ciutat.

L’acte va ser presidit pel degà del ICALI, Fernando Candela, i va estar acompanyat pels membres de la comissió d’Assistència Social del Col·legi: Catalina Alcázar, Miguel Ángel Martínez i Encarnación Martínez-Tortillol, i el delegat de Villena, José Lobregad, entre altres diputats i diputades de la Junta de Govern.

 

 

Les altres entitats recolzades pel ICALI són:

-Associació Familiars de Malalts d’Alzheimer “Respir”.

-APADIS (Associació per a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual de Villena i comarca).

-Associació de Discapacitats del Pinós “Iguals i sense traves”.

-APRALAD (Associació Provincial Alacantina d’Ajuda al Drogodependent).