La visita del Rector Major, Ángel Fernández Artime, ha deixat bonics moments per a la fundació FISAT Salesians Social.

Per: FISAT

La seua presència en la Jornada de Voluntariat el dissabte i el sopar que va compartir el divendres a la Casa Don Bosco de València van acostar la seua sensibilitat cap al treball de les plataformes socials.

Un sopar en família

El divendres va estar convidat a la Casa Don Bosco a un sopar en família. Va ser rebut amb molt d’afecte pels xiquets i xiquetes els qui li van explicar el dia a dia de la casa i li van guiar pels diferents espais. També els educadors i educadores tant de la casa com representants d’altres projectes de la plataforma social de sant Antoni Abat van tindre l’oportunitat de tindre un moment amb ell, va ser una experiència molt senzilla i pròxima.

La vetlada va finalitzar amb un Bona nit que va arribar al cor tant de majors com dels més xicotets. Dirigit tant a les xiquetes i xiquets com a la tasca educativa que duen a terme. El Rector Major va parlar de Don Bosco, de Mamà Margarita, de l’oratori, de com va començar esta gran obra i de l’important que és mantindre vius estos projectes.

Trobada amb el voluntariat

El dissabte es va acostar a saludar a les voluntàries i voluntaris de la fundació FISAT que celebraven la trobada anual de voluntariat.

La trobada va ser un diàleg animat en el qual les persones voluntàries van explicar la seua tasca en la fundació al Rector Major i li van transmetre les seues inquietuds sobre diferents aspectes de la missió salesiana en el món.

El Rector Major va agrair la tasca del voluntariat i de les persones vocacionades que fan possible tirar avant els projectes socials, subratllant que “el més meravellós que tenim en les presències salesianes és la realitat que veig en vosaltres, el voluntariat en tota la seua expressió. La vida entesa com a donació té més sentit. No imagineu la inversió que esteu fent de futur i de present per a la vostra felicitat”.

El Rector Major va destacar en la trobada que 10 anys després del seu servici “estic més entusiasmat que quan vaig començar. Si poguera descarregar en un pendrive tot el que porte en el cor no hi hauria ni un salesià pessimista. He vist tanta vida preciosa”.

Des de FISAT agraïm molt el temps que el Rector Major ens ha dedicat, la seua presència i les seues paraules ens omplin d’ànim i reforcen el nostre compromís per seguir amb el llegat de Don Bosco.