La Diputació de Castelló ha concedit una subvenció per import de 2619,72 euros al Projecte de Suport Educatiu PAE Porta Oberta de la Fundació Ángel Tomás- FISAT a Borriana.

Per: FISAT

El Projecte de Suport Educatiu PAE Porta Oberta atén actualment 18 xiquets, xiquetes i adolescents, amb edats compreses entre els 8 i els 15 anys. L’objectiu dels PAEs és realitzar una tasca preventiva dirigida a xiquets/es i adolescents en situació de risc, que facilite processos orientadors, la plena inserció social dels seus destinataris, mitjançant serveis de suport socioeducatiu i familiar, d’oci i temps lliure, i de suport escolar.

En l’escenari de la COVID-19, aquests recursos que acompanyen a la infància i joventut més vulnerable i a les seues famílies s’ha adaptat a les noves circumstàncies i treballa  per a donar respostes a les situacions derivades de la crisi econòmica i social. En aquest sentit cal destacar l’escola de pares, que es realitza des de fa quatre anys.

L’activitat en aquest projecte es desenvolupa amb les majors mesures d’higiene i seguretat; per a aquest curs s’ha disposat d’un nou aula en la qual hi ha hagut que escometre reformes per a complir amb tots els requisits tècnics.

FISAT i la plataforma social salesiana de Borriana aplaudeixen el suport de la Diputació de Castelló que en 2020, a través de la convocatòria per a entitats sectorials vinculades al benestar social i la convocatòria per a accions innovadora de foment de l’ocupació, emprenedoria i promoció econòmica, ha recolzat els projectes de sensibilització per a la prevenció de conductes addictives de Grupo Martes, la inserció sociolaboral de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral que desenvolupa Somos Parte Borriana i el projecte socioeducatiu del PAE Porta Oberta. Un suport econòmic que ajuda al manteniment d’aquests recursos a la província de Castelló.