Un any més, el col·legi Salesians Sant Antoni Abat ha comptat amb professionals de FISAT perquè oferisquen el seu testimoniatge de vocació als alumnnes.

 

Per: FISAT

La Setmana Vocacional a les escoles salesianes és un temps de reflexió per a l’alumnat de primària, secundària i batxillerat, on a diferents nivells se’ls acompanya per a anar descobrint a poc a poc el seu propi camí.

Un any més, el col·legi Salesians Sant Antoni Abat ha comptat amb professionals de FISAT perquè oferisquen el seu testimoniatge de vocació als alumnnes.

Yago Pérez, integrador social en els pisos d’emancipació Magone ens conta la seua experiència des de l’agraïment per poder participar en la Setmana Vocacional.

“Durant aquests dos dies he pogut compartir amb les quatre línies de 2n de l’ESO la meua trajectòria tant educativa com professional. Des que vaig començar a estudiar sent un xic de la seua mateixa edat, fins al dia de hui.

He pogut xarrar amb ells i elles, sobre les mateixes inquietuds que jo sentia a la seua edat i que la majoria comparteixen en aquest moment (què vull ser en el futur, quin camí prendré…). Fent un recorregut personal, rememorant el meu historial acadèmic, amb els meus dubtes, els meus errors i els meus encerts. Vaig prendre la decisió de realitzar un Grau Superior que canviaria la meua vida per a millor. 

Ha sigut una experiència molt reconfortant ja que m’he sentit molt escoltat i sobretot els xics i xiques de 2n han participat moltíssim, compartint dubtes i curiositats sobre el treball com a integrador i la vida en els Pisos Magone. 

I és que el treball en els pisos em permet treballar en el que m’agrada, donar suport, acompanyament i intentar ser un exemple per a tots els xics Magone. I sí, em sent molt afortunat de treballar en allò que considere la meua vocació. Gràcies a tots i totes per les vostres preguntes, el vostre respecte i sobretot pel vostre afecte”.