Des de finals de març de 2024 la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás passa a denominar-se FISAT Salesians Social, un canvi de nom que no afecta l’essència de l’entitat.

Per: FISAT

La nova denominació comporta un canvi d’identitat corporativa que us presentem en este comunicat.

L’objectiu és unificar la marca de les entitats socials salesianes de nostra inspectoria Maria Auxiliadora. Així, ens sumem al recorregut ja iniciat per la Fundació Don Bosco Salesianos Social i que prompte iniciarà Salesians Sant Jordi. Amb el canvi de nom hem volgut reforçar la identitat salesiana, incorporant al nom original de cada entitat el “cognom” Salesians Social. Un valor afegit a la marca que esperem que ajude a posicionar-nos com a organitzacions socials de referència igual que ocorre amb altres ambients salesians (escoles, parròquies, centres juvenils).

Ángel Tomás, salesià insigne al qual durant els 15 anys des de la creació de la Fundació hem volgut retre homenatge, mai quedarà en l’oblit ja que ha sigut i continuarà sent un exemple de lliurament i vocació per la joventut més desfavorida.

El seu nom quedarà sempre lligat a la fundació a través de l’acrònim: FISAT que tant ens identifica i als nombrosos projectes que han sorgit amb el seu nom. Pis Ángel Tomás o PAE Ángel Tomás, tots dos a Villena, la seua ciutat natal. Així com en els espais ATÈS (Ángel Tomás Espai Social) on se situen els projectes de desenvolupament comunitari, inserció sociolaboral i atenció especialitzada psicosocial.

Continuem estant en els mateixos espais físics i virtuals: www.fisat.es i @fundacionfisat en xarxes socials.
Una nova etapa en la qual esperem que ens acompanyes.