Dissabte 17 d’octubre se celebra el Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa. La Fundació Ángel Tomás- FISAT se suma a les entitats adherides a aquest moviment.

Per: FISAT

Enguany, la jornada està marcada per la crisi de la COVID-19, “que ha posat de manifest la feblesa de les persones i ha vingut a demostrar-nos, a més, que davant situacions adverses que afecten el conjunt del planeta són aquells països, territoris i persones amb menys recursos les que es veuen afectades en major mesura”.

“Ací, al nostre país, hem vist com la crisi sanitària s’ha convertit en social, el confinament ha evidenciat el drama de les persones sense llar i la precarietat dels qui no tenen accés a aliments bàsics o a educació telemàtica”.

“El Programa Mundial d’Aliments calcula que aquest 2020 l’impacte econòmic de la pandèmia ha exposat a la inseguretat alimentària severa a 265 milions de persones en el món, quasi el doble dels registrats l’any anterior, denunciant que ens enfrontem a una catàstrofe humanitària mundial”. 

Manifest Pobresa Zero 2020