Gràcies al suport de la Fundació Banco Santander, FISAT ha millorat la digitalització de l’entitat, en concret la usabilitat i experiència d’usuari de la pàgina web.

Per: FISAT

La Fundació Ángel Tomás- FISAT ha participat en el programa Santander Social Tech que dóna suport a la digitalització del Tercer sector per a traure el màxim partit a les oportunitats que ofereix la transformació digital per a millorar l’impacte i l’eficiència de les accions.

A través d’aquesta iniciativa, FISAT s’ha beneficiat de la formació i d’una ajuda econòmica destinada a la reestructuració i redissenye parcial de la pàgina web. A més, s’ha realitzat un estudi SEO per a millorar el posicionament de l’entitat en tots els àmbits d’actuació.

El nou disseny i l’estudi SEO serviran per a enfortir les campanyes de captació de socis/es i voluntariat que era un dels objectius últims que es perseguien amb el projecte.

Com a resultat, el conjunt de la pàgina d’inici és ara més visual. Amb crides a l’acció en apartats enfocats a la participació: voluntariat, fes-te soci, la responsabilitat social o els regals solidaris.

“La participació de FISAT en el programa ha contribuït en la detecció de necessitats i millores en la digitalització de l’organització. Gràcies al taller de capacitació digital, per exemple, vam ser capaços de detectar que el nostre web coixejava de dues de les potes fonamentals: atractiva i fàcil (complint amb el requisit de de confiança). Amb l’ajuda concedida s’ha aconseguit equilibrar en el web el disseny amb la informació”.

Un dels objectius marcats per FISAT és la visibilització del treball de l’entitat i sensibilitzar sobre situacions que considerem que cal canviar per a aconseguir una societat més justa per a totes les persones. La pàgina web i les xarxes socials de l’entitat són eines fonamentals per a aquests fins.
Per això, amb l’ajuda del programa Social Tech del Santander, s’ha volgut apostar per la millora d’aquests recursos per a traure-li el màxim rendiment”.