Atenció a la Infància

Infància Orriols

Infància Orriols és un Programa Integral d’Atenció a la Infància que sorgeix de la col·laboració entre l’Ajuntament de València i la Fundació FISAT.

És un recurs obert d’atenció diürna inserit de manera activa i participativa en el barri de Orriols i Torrefiel (València). Realitza una labor preventiva dirigida a xiquets, xiquetes i adolescents en situació o risc d’exclusió social, facilitant processos orientadors i la plena inserció social mitjançant serveis de suport socioeducatiu i familiar, d’oci i temps lliure.

Què ofereix

En Infància Orriols es duu a terme una intervenció integral especialitzada amb menors entre 6 i 17 anys que necessiten d’atenció específica i per criteris de protecció, territorialitat i idoneïtat són inscrits en el projecte.

Ofereix:

  • Accions d’intervenció amb alumnat de secundària amb problemes d’adaptació i risc d’abandó escolar primerenc
  • Intervenció específica amb famílies
  • Prevenció de la desprotecció.
  • Alternatives d’oci i temps lliure educatiu i saludable
  • Accions de sensibilització i prevenció en centres educatius
  • Atenció i acompanyament a famílies en gestions i tràmits
  • Formació, acompanyament i mediació familiar

 

Accés al recurs

Les derivacions dels destinataris i destinatàries del recurs les realitzen els Serveis Socials municipals de Salvador Allende que valoren les situacions de necessitat de les famílies incloses en els programes i planifiquen les actuacions per a minorar les condicions de vulnerabilitat o exclusió que els afecten.

Treball en xarxa

Infància Orriols treballa en xarxa per a unir sinergies i afavorir el desenvolupament comunitari a través de la coordinació amb entitats dins de la zona, així com amb els propis recursos de la fundació, amb l’objectiu d’afavoreix iniciatives específiques de les entitats del territori per a enfortir xarxes de suport a la infància i a les seues famílies.

Infància Orriols

C/ Arquitecto Rodríguez, 36 bajo 3
46019 Valància
Tl. 671 77 53 85
pai.orriols@fisat.es

Infància Orriols

Actualitat

Somos Parte rep el suport de la Fundación Mutua Madrileña

Somos Parte rep el suport de la Fundación Mutua Madrileña

El projecte d'inserció sociolaboral Somos Parte ha rebut el suport de la Fundación Mutua Madrileña a través de la XI Convocatòria d'Ajudes a Projectes d'Acció Social.   Per: FISAT La Fundación Mutua Madrileña, dins de la seua XI Convocatòria d'Ajudes a Projectes...

Participar per a transformar

Participar per a transformar

Transformar, formar-se, reflexionar, desconstruir-se, ser part. La trobada de voluntariat de FISAT no ha deixat indiferents als seus participants. T’ho expliquem.

Migrar no és un joc

Migrar no és un joc

Sensibilització FISAT participa en Marchabosco 2023 amb una dinàmica formativa en Noves Narratives contra els discursos d’odi.